Stævner

Ungdom - Stævner

Erritsø Badminton anbefaler alle spillere at tage ud og spille individuelle stævner i andre byer. Dette er dog helt frivilligt.


Stævner er også for nybegyndere, og har du først prøvet det en gang – så er det svært at stoppe igen :-). Tilmelding til stævne skal ske via Badmintonpeople, og vi hjælper meget gerne med tilmelding.

Det koster et stævnegebyr at deltage i individuelle stævner – dette gebyr dækker klubben ikke.


Efterhånden som sæsonen går i gang, vil du fra klubben få information om, hvilke stævner vi vil anbefale hvis du har lyst. Dette gøres, fordi det er sjovt at være flere spillere fra samme klub, når vi er ude til stævner.

Vi kan arrangere samkørsel, og heppe på hinanden !

Stævnerne vil ligge i weekenden, og afvikles sædvanligvis på en dag.

 


Tilmelding til Stævner

Når du skal melde dit barn til et stævne, foregår dette på Badmintonpeople.dk. Før du kan tilmelde dit barn til et stævne, skal der oprettes en spillerprofil. På klubbens hjemmeside kan du finde en udførlig vejledning til, hvordan dette gøres. Såfremt der er problemer med oprettelse af profil eller stævnetilmelding, kan du henvende dig til en af de årgangsansvarlige, eller til dit barns træner.


Når der spilles stævner, skal dit barn tilmeldes både en styrke – samt en aldersrække. Styrkerækken er inddelt i D, C, B, A, M og E, hvor D-rækken er den laveste styrke. Hvis dit barn ikke har spillet stævne før, er det automatisk klassificeret som D-spiller. Aldersrækken er inddelt i 2-årige intervaller, f. eks. U9, U11, U13 osv. Når dit barn er mellem 7 og 8 år spiller det i U9. Det år barnet fylder 9 år, rykker det op i U11, det år det fylder 11 år, rykker det op i U13 og så fremdeles. Du kan læse meget mere om klassifikationsreglerne her.


Stævnerne er et tilbud, ikke et krav, og kan således vælges til og fra ud fra den enkeltes ønsker og behov.  Det er vores erfaring, at   deltagelse i stævner giver et vigtigt løft til børnenes motivation og engagement.

Erritsø Badminton, Krogsagervej 42, 7000 Fredericia, Denmark

Sponsorer