Ungdom

Velkommen til ungdomsbadminton i  Erritsø

Erritsø Badminton  er en badmintonklub, der arbejder på at tilbyde træning af høj kvalitet.

Der er fokus på udvikling af børnenes badmintonfaglige kompetancer, samtidig med, at klubben lægger vægt på at børnene lærer at udvise ”fair play” i alle situationer. Dvs. der lægges vægt på, at børnene behandler hinanden med respekt og venlighed, både på – og udenfor banen.


Sådan kommer du i gang

  • Mød op og prøv træningen. Er du helt ny kan du låne en ketcher i hallen.  Er du i tvivl om hvilket hold du skal gå på kan du læse mere om de enkelte træningshold eller  kontakte os
  • Tilmelding. Ønsker du at forsætte kan du efter 2-3 prøvetræninger tilmelde dig her på hjemmesiden (se under
Træningshold)


Dagligdagen i klubben og den daglige træning

I Erritsø Badmintonklub arbejder vi for et godt fællesskab, og alle er meget velkomne.

Træningen i Erritsø Badminton er et af klubbens store sociale aktiver på alle niveauer.

Uanset, hvilken træning der deltages på, er badminton naturligvis i højsædet, men vi glemmer aldrig, at det skal være sjovt at spille badminton i Erritsø.


Vi tilbyder ungdomstræning til alle aldersgrupper og  der er fri tilmelding.

Har du ikke en ketcher kan du låne en indtil du får købt din egen. Bolde er i hallen.


Hjælpere og støtter:

Da Erritsø Badmintonklub er afhængig af frivillige hjælpere forventer vi, at du/dine forældre også bidrager til fællesskabet i klubben.


Der vil i løbet af året blive udsendt mails, hvis vi mangler frivillige til hjælp ved forskellige arrangementer. (Det kan f.eks. være hjælp til at afvikle stævner i hallen, bordopstilling i hallen, eller hjælp til sportsarrangementer i nærområdet).


Ved at stille med frivillige hjælpere til et arrangement tjener vi nogle penge til klubkassen, så vi kan lave nogle spændende arrangementer for vores spillere, og samtidig holde vores kontingent på et rigmeligt niveau.


Generelt om badminton

I badminton er det sådan, at man træner på hold efter hvilket år man er født, og det er også det der fortæller hvilket hold og træning du skal gå på. Disse hold kaldes for U9, U11, U13, U15 og U17.


Indenfor hver af de ovennævnte årgange bliver spillerne inddelt i niveau efter hvor dygtige og erfarne de er. Der findes Elite, Mesterrække, A, B, C og D-spillere.

Som begynderspiller starter man som D-spiller. For at rykke op i rækkerne skal man tage ud til stævner og vinde kampe, og så kan man optjene point så man kan rykke op i rækkerne.


Spørgsmål

Hvis du stadig har spørgsmål du ikke har fået besvaret, er du altid velkommen til at kontakte  os.

 


.


Erritsø Badminton, Krogsagervej 42, 7000 Fredericia, Denmark

Sponsorer