Talenttræning

Talenttræning

I samarbejde med Fredericia Badminton Club tilbydes denne træning til de ungdomsspillere, som ønsker at træne intensivt på deres teknik. Træningen vil have fokus på den enkelte spillers teknik og udvikling, og der vil blandt andet blive brugt videoanalyse.

 

Da fokus er på det tekniske spil, vil der kun i begrænset omfang være kampe under denne træning. Til gengæld er der virkelig mulighed for at gå i dybden med slagtræning og bevægelse med feedback fra træneren to timer hver uge.

 

Forudsætninger for deltagelse

 

Du skal have viljen og engagementet til at forbedre dit tekniske spil, gennem et to-timers koncentreret træningspas hver uge. Derudover er det en forudsætning at du i forvejen spiller på klubbens ungdomstræning tirsdag/torsdag.

 

Du har sikkert allerede spillet badminton nogen tid, men det er ikke et krav at du i forvejen er blandt de bedste på din årgang. Det vigtigste er din personlige motivation for at forbedre dig ved hjælp af seriøs og målrettet træning.

 

Ønske om deltagelse på holdet afklares altid i samarbejde med din træner. Så hvis du er interesseret, så ret henvendelse til din træner.

Erritsø Badminton, Krogsagervej 42, 7000 Fredericia, Denmark

Sponsorer